ForsideEloy Pérez Llavata

Foto: Roman Matejov

trompet

Eloy Pérez Llavata

Eloy er en 21 år gammel trompetist fra Valencia i Spania. Han vokste opp i en familie med en lang musikalsk tradisjon, som inspirerte hans interesse for musikk. Han begynte å ta leksjoner da han var 7 år gammel og ble med i flere orkestre og ensembler i Spania. Han startet sin utdanning med Jose Real og fortsatte med Jose Alcaide. Hans høyere utdanning begynte ved Conservatorio Joaquin Rodrigo de Valencia med Ricardo Ortega. Han flyttet deretter til Hamburg for å fortsette sin bachelorgrad ved Hochschule für Musik und Theater Hamburg, med den svært anerkjente professoren Matthias Höfs.

Eloy har deltatt på mesterklasser med mange kjente trompetister, som Raul Junquera, Luis González og Christian Ibañez. Han har vunnet flere nasjonale og internasjonale priser, sist 2. premie i Elise Meyer-konkurransen i Hamburg. Han er også mottaker av den svært prestisjetunge Mozart Geselleschaft Dortmund, som har gitt ham mange solistmuligheter.

Eloy er en aktiv orkestermusiker og var med i Verbier Festival Junior Orchestra i 2019 og 2021, samt Gustav Mahler Jugendorchester i 2023 og 2024 som førstetrompeter. Til tross for sin unge alder har Eloy mye profesjonell erfaring og har deltatt i orkesterakademiet til Symphoniker Hamburg og SWR Symphonieorchester. Han har også spilt førstetrompet ved Philharmonisches Orchester Hagen med en midlertidig kontrakt, og er for øyeblikket i Karajan-akademiet tilknyttet Berlinfilharmonien.

Medvirker PÅ FØLGENDE KONSERTER:

Velkommen til 2024-festivalen i vakre Sandefjord fra 2. til 6. juli. Fem dager med uforglemmelige musikkopplevelser.

NO