Velkommen til Fjord Classics 2024 - 2.-6. juli

Hvorfor bruke tid på Fjord Classics?

av | jun 26, 2018 | En amatørs betraktninger

Det unike med kammermusikk er at du kommer tett på utøverne og musikken. Det gir en intim atmosfære og – i noen gyldne øyeblikk – en følelse av å smelte sammen med musikerne og musikken. I de øyeblikkene slår hjertene samtidig, pusten går i takt, du kjenner svetten og nervøsiteten men også formidlingsgleden og kjærligheten til musikken. Utøvere på Fjord Classics er i verdensklasse. De elsker musikken, instrumentet sitt og som publikumer føler du at de høyest av alt på jord ønsker å dele den gleden med deg. Det er et kjærlighetsprosjekt! It’s love! 

Som nybegynner i den klassiske sfæren gir konsertene i Fjord Classics en kick-start. Her får du enere på rekke og rad, som the Danish String Quartet, bratsjisten Lars Anders Tomter, pianisten Katrine Gislinge og tenoren Bror Magnus Tødenes – for  å nevne noen. Du får høre unge lovede musikere som cellisten Sandra Lied Haga og den 15 år gamle barytonen Aksel Rykkvin. Det er variert, det er brilliant og det er formidlet med stor lidenskap!

0 kommentarer

NO