Velkommen tilbake til Sandefjord - 5.-8.juli 2022

 

Fjord Classics Venneforening

Vi ønsker å bygge opp en stor og entusiastisk venneforening som vil utgjøre festivalens kjernepublikum. Som Fjord Classics Venn (FCV) får du rabatt på billettene og reservert plass i kirken.

Årskontingent er 200 kr. (250 kr. for familie). Meld deg inn ved å bruke skjema nederst, så blir du kontaktet med betalingsinformasjon. Vi anbefaler også påmelding til festivalens nyhetsbrev for artikler om festivalen, artister og oppdateringer.

Between Classics

Før og mellom konsertene er Venneforeningen vertskap på Clarion Collection Hotel Atlantic, som ligger 100 m fra kirken. Her har publikum anledning til å møtes i vestibylen. Om ønskelig kan man kjøpe kaffe, vin/mineralvann og litt å spise. Alle er hjertelig velkomne til hotellet! Festivalkontoret ligger også på hotellet om noen har spørsmål om festivalen.

Kåserier før konsertene

Vi hadde planlagt å holde et kort kåseri foran konsertene i år. Med hensyn til smittevern går disse nå dessverre ut, men vi kommer tilbake til det i 2021!

Meld deg inn som Fjord Classics Venn her:

Friend

Fornavn

Etternavn
Nyhetsbrev

 

Velkommen til 2022-festivalen i vakre Sandefjord fra 5. til 8. juli. Fire nye dager med uforglemmelige musikkopplevelser.

NO