FJORD CLASSICS 2023 STARTER 4.JULI

Fjord Classics Venneforening

Vi ønsker å bygge opp en stor og entusiastisk venneforening som vil utgjøre festivalens kjernepublikum. Som Fjord Classics Venn (FCV) får du rabatt på billettene og reservert plass i kirken.

Årskontingent er 200 kr. (250 kr. for familie). Meld deg inn ved å bruke skjema nederst, så blir du kontaktet med betalingsinformasjon. Vi anbefaler også påmelding til festivalens nyhetsbrev for artikler om festivalen, artister og oppdateringer.

Før konsertene samles ofte vårt publikum på foajéen/bar på Clarion Collection Hotel Atlantic, som ligger 100 m fra kirken. Et hyggelig sted for å mingle og ta en aperitiv før konsertene. Festivalkontoret ligger også på hotellet om noen har spørsmål om festivalen.

Kåserier ved Are von der Lippe
I forbindelse med årets festival vil Are von der Lippe gi et kåseri daglig kl. 17:00 før konserten kl. 18:00. Kåseriene finner sted i Odd Fellows lokaler, på skrå over gaten for kirken. Vi har plass til 40 tilhørere. Kaffe og mineralvann til dem som ønsker det. Von der Lippe snakker om følgende temaer i år:

Tirsdag 5. juli kl. 17:00 «Fra Bach til høyromantikkens mestre»
Onsdag 6. juli kl. 17:00  «Østeuropeiske fornyere i musikken»
Torsdag 7. juli kl. 17:00  «Nostalgi og poesi, Liszt og Strauss»
Fredag 8. juli kl. 17:00  «Fra Beethoven til romantikkens svanesang»  

Meld deg inn som Fjord Classics Venn her:

Friend

Fornavn

Etternavn
Nyhetsbrev

 

Velkommen til 2023-festivalen i vakre Sandefjord fra 4. til 8. juli. Fem dager med uforglemmelige musikkopplevelser.

NO