Velkommen til Fjord Classics 2024 - 2.-6. juli
ForsideMartha-Pil Evertsen Neumer

Foto: Andreas Fadum Haugstad

fiolin

Martha-Pil Evertsen Neumer

Martha-Pil Evertsen Neumer tar for tiden sin bachelorgrad ved Die Hochschule für Musik Basel i Sveits, der hun studerer hos prof. Barbara Doll.

Martha-Pil var under oppveksten elev ved talentprogrammet «Unge Talenter» på Barratt Due musikkinstitutt, hvor hun studerte hos bl.a. Henning Kraggerud, Eileen Siegel og Geir Inge Lotsberg. Martha-Pil påbegynte sin bachelorgrad ved Norges musikkhøgskole med Henning Kraggerud i september 2021, for så å fortsette studiene i 2023 i Basel. I mesterklasser har hun jobbet med bl.a. Vilde Frang, Mihaela Martin og Dora Schwarzberg.

Martha-Pil har vunnet en rekke priser i inn- og utland, både som solist og kammermusiker. Hun har vært solist med flere orkestre og opptrådt på de fleste av landets store kammermusikkfestivaler, så som Risør kammermusikkfest, Hemsingfestivalen og kammermusikkfestivalene i Trondheim og Lofoten. 

Hun har flere ganger vært invitert til det prestisjefulle mesterkurset IMS Prussia Cove i England, og skal i år opptre under Festspillene i Bergen, der hun blant annet skal urfremføre tre verk. 

Martha-Pil spiller på en fiolin av Thomas Meuwissen. Hun mottok i 2023 generøs støtte til videre studier av Skipsreder Tom Wilhelmsens Stiftelse og Norsk Tonekunstnersamfund.

Medvirker PÅ FØLGENDE KONSERTER:

Velkommen til 2024-festivalen i vakre Sandefjord fra 2. til 6. juli. Fem dager med uforglemmelige musikkopplevelser.

NO