2020 v2 - nytt festivalprogram er lansert. Sandefjord 30. juni til 3. juli

Fjord Classics 2020 v2

På tross av uforutsigbarhet i hele verdens kulturliv, og med de siste offisielle regler for kulturelle evenementer i Norge, er det en glede for oss å presentere vårt alternative program ved denne sommerens festival. Vi tilbyr et varmt og imøtekommende program under tittelen Nær

Vi holder syv konserter over fire dager med mange av Norges aller fremste musikere. Med oss har vi også noen av våre eminente unge musikere som ville ha spilt i orkesteret i år – i stedet vier vi to lunsjkonserter til dem. 

Hele festivalen kommer vi også til å dokumentere på film. Vi ønsker å vise musikken, menneskene, stedet, atmosfæren og den svært spesielle tiden vi er i.

Antall billetter blir foreløbig begrenset til 100 pr. konsert, men vi håper på å kunne øke dette når vi ser hva som er forsvarlig i henhold til myndighetenes smittevernregler. Gode smittevernrutiner skal innføres.

Billetter som er kjøpt til vårt originale program for 2020 vil refunderes. Alternativt, om ønskelig, kan de konverteres til konserter fra det nye programmet. Send gjerne en mail til sean@fjordclassics.com så ordner vi det.

Velkommen til Sandefjord, 30. juni-3. juli 2020

Seans favorittmusikk

Seans favorittmusikk

Hva som er ens favorittmusikk er, selvfølgelig, personlig og subjektivt. Da jeg ble bedt av Sandefjords Blad om å lage en liste over min favorittmusikk, måtte jeg tenke meg godt om. Det finnes så mye! Så innså jeg at det egentlig ikke handler om å definere musikken du...

Mord og brennhete blikk

Mord og brennhete blikk

Shirinyan spiller sitt hjerte ut gjennom tangentene. Det er lett, det er inderlig og lidenskapelig. Yngve svarer med sin fløyelsmyke, dype bariton, og kvitterer med inderlige kyss på Shirinyans hånd i det de forlater podiet og forsvinner ut i sommernatten.

Salt i maten

Salt i maten

Camilla Kjøll og Marianna Shirinyan gikk løs på George Antheils Sonate nr. 2 med nødvendig fandenivoldskhet. Pianostemmeren fikk en jobb i etterkant. Foto: Nikolaj Lund Noe av det som er morsomt på festival er å bli introdusert for nye komponister, og da gjerne...

Se vår Aftermovie fra 2019 festivalen:

Velkommen til 2020-festivalen i vakre Sandefjord fra 30. juni til 3. juli. Fire dager med uforglemmelige musikkopplevelser.

NO
EN NO