GRATIS KICK-OFF KONSERT I KURBADHAGEN, 26. JUNI!

Fjord Classics 2022

Årets tema: Indian Summer
5.–8. juli 2022

Årets festival starter om noen få uker. 31 musikere holder 13 konserter over 4 dager. Her kan du se programmet, artistene samt lese om årets tema: Indian Summer via menyknappene.

Billetter kan kjøpes via kjøp billetter knappene på nettsiden.

Vi holder i tillegg en GRATIS kick-off utekonsert 26.juni, kl.15 på Kurbadhagen i Sandefjord. Flere av årets artister, pluss noen av våre unge sangere fra tidlige festivaler, vil spille utdrag fra årets program pluss noen ekstra godbiter. Det blir en super konsert i 45 min, ledet av våre kunsteriske ledere. Les mer på programsidene.

Konsertfilmer fra 2020

Få en smak av hva festivalen byr på. Her kan du se alle konsertene som ble spilt i Sandefjord kirke under 2020-festivalen. I alt 21 musikkverk fremført av noen av Norges aller fremste musikere. Filmene kan sees gratis.

Se vår Aftermovie fra 2019 festivalen

Seans favorittmusikk

Seans favorittmusikk

Hva som er ens favorittmusikk er, selvfølgelig, personlig og subjektivt. Da jeg ble bedt av Sandefjords Blad om å lage en liste over min favorittmusikk, måtte jeg tenke meg godt om. Det finnes så mye! Så innså jeg at det egentlig ikke handler om å definere musikken du...

Mord og brennhete blikk

Mord og brennhete blikk

Shirinyan spiller sitt hjerte ut gjennom tangentene. Det er lett, det er inderlig og lidenskapelig. Yngve svarer med sin fløyelsmyke, dype bariton, og kvitterer med inderlige kyss på Shirinyans hånd i det de forlater podiet og forsvinner ut i sommernatten.

Salt i maten

Salt i maten

Camilla Kjøll og Marianna Shirinyan gikk løs på George Antheils Sonate nr. 2 med nødvendig fandenivoldskhet. Pianostemmeren fikk en jobb i etterkant. Foto: Nikolaj Lund Noe av det som er morsomt på festival er å bli introdusert for nye komponister, og da gjerne...

Velkommen til 2022-festivalen i vakre Sandefjord fra 5. til 8. juli. Fire nye dager med uforglemmelige musikkopplevelser.

NO