2020 v2 - nytt festivalprogram er lansert. Sandefjord 30. juni til 3. juli

Privacy Policy and use of Cookies

Din rett til personvern er viktig for oss i Fjord Classics, i denne personvernerklæringen kan du lese om hva slags data vi behandler, hvordan vi samler den inn og hvilke rettigheter du har.

Erklæringen gjelder bruk av våre nettsider, informasjon du legger igjen der, samt data vi får fra tredjeparts kilder.

Denne personvernerklæringen er utarbeidet i henhold til personopplysningsloven og GDPR.

1. Ansvarlig for behandlingen

Fjord Classics AS er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss ber vi deg sende oss en e-post på post@fjordclassics.com.

2. Grunnlag for behandlingen

Fjord Classics kan behandle personopplysninger dersom det er nødvendig for å ivareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen må være lovlig, definert på forhånd, reell og saklig begrunnet i virksomheten.

Eksempler på behandling basert på berettiget interesse:

  • Markedsføring i løpende avtaleforhold
  • Kundeanalyser basert på profilering til markedsføringsformål

Dersom ikke annet behandlingsgrunnlag foreligger, vil Fjord Classics behandling av personopplysninger basere seg på et frivillig, uttrykkelig og informert samtykke fra deg som kunde. 

Dersom du har avgitt samtykke til Fjord Classics, kan dette på hvilket som helst tidspunkt trekkes tilbake. Trekker du tilbake ditt samtykke, vil behandlingen opphøre, og personopplysningene vil slettes dersom oppbevaring av opplysningene er basert utelukkende på avgitt samtykke.

3. Kilder for personopplysninger vi behandler

3.1 Vår nettside

Vi behandler informasjon om deg gjennom data du selv oppgir til oss som navn, telefonnummer, e-post gjennom påmelding til nyhetsbrev og kontaktskjema, og anonymisert data gjennom informasjonskapsler.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Vi plasserer både første og tredjeparts-cookier når du bruker fjordclassics.com. Noen cookies er knyttet til personopplysninger. Det er viktig å understreke at vi bare kan se de cookiene som vi selv har plassert. Vi kan derfor ikke se informasjon fra andre cookies. På lik måte kan heller ikke andre se informasjon fra våre.

  • Førsteparts cookies er nødvendige for at nettstedet skal fungere.
  • Tredjeparts cookies blir brukt til å analysere brukeratferd og til markedsføring. Vi kan blant annet analysere hvor mange som besøker fjordclassics.com, og tilpasse innholdet ved å vise mer av det du er interessert i.

Når du avlegger et besøk til fjordclassics.com installerer vi førsteparts cookies som er nødvendig for at du skal kunne benytte deg av nettsidene våre.

Dersom du samtykker, kan vi også installere tredjeparts cookies som tjener andre formål, som statistikk og analyse og markedsføring. Samtykket kan hvilket som helst tidspunkt trekkes tilbake.

Dette er de cookies vi bruker og det de registrerer:

rc::c

Brukt for å skille mellom mennesker og roboter Nødvendig Slettes etter avsluttet besøk google.com
_ga Registrerer en unik ID som blir brukt for å registrere hvordan brukeren benytter nettstedet. Statistikk 2 år fjordclassics.com
_gat Brukt av Google Analytics for å begrense forespørsel rate Statistikk 1 dag fjordclassics.com
_gid Registrerer en unik ID som blir brukt for å registrere hvordan brukeren benytter nettstedet. Statistikk 1 dag fjordclassics.com
sn_global_countdown_last_reset_timestamp Setter et tidsstempel på når brukeren kommer inn på nettsiden. Dette blir brukt til analyseformål. Statistikk Vedvarende fjordclassics.com
SNC Registrerer en unik ID som blir brukt for å registrere hvordan brukeren benytter nettstedet. Statistikk 1 år fjordclassics.com
SNS Registrerer en unik ID som blir brukt for å registrere hvordan brukeren benytter nettstedet. Statistikk Slettes etter avsluttet besøk fjordclassics.com
https://analytics.sleeknote.com/ Registrerer en unik ID som blir brukt for å registrere hvordan brukeren benytter nettstedet. Statistikk Slettes etter avsluttet besøk analytics.sleeknote.com
_fbp Brukt av Facebook til å levere en rekke annonseringsprodukter slik som sanntid budgivning fra tredjeparts annonsører. Markedsføring 3 måneder fjordclassics.com
ads/ga-audiences Brukt av Google ADWords for å på nytt engasjere brukere som sannsynligvis vil konverteres til kunder basert på brukerens oppførsel på nett på tvers av nettsteder. Markedsføring Vedvarende google.com
fr Brukt av Facebook til å levere en rekke annonseringsprodukter slik som sanntid budgivning fra tredjeparts annonsører. Markedsføring 3 måneder facebook.com
GPS Registrerer en unik ID på mobile enheter for å muliggjøre sporing basert på geografisk GPS lokasjon. Markedsføring 1dag youtube.com
IDE Brukt av Google DoubleClick for å registrere og rapportere brukerens handling etter å ha sett eller klikket på en av annonsørens annonser med hensikt å måle effekten av en annonse og presentere målrettede annonser til brukeren. Markedsføring 1 år doubleclick.net
test_cookie Brukt for å sjekke om brukerens nettleser støtter cookies. Markedsføring 1 dag doubleclick.net
tr Brukt av Facebook til å levere en rekke annonseringsprodukter slik som sanntid budgivning fra tredjeparts annonsører. Markedsføring Slettes etter avsluttet besøk facebook.com
VISITOR_INFO1_LIVE Prøver å estimere brukerens båndbredde på sider med integrerte YouTube videoer. Markedsføring 179 dager youtube.com
YSC Registrerer en unik ID som fører statistikk på hvilke videoer fra YouTube brukeren har sett. Markedsføring Slettes etter avsluttet besøk youtube.com
yt-remote-cast-installed Lagrer brukerens videoavspiller preferanser ved bruk av innebygd YouTube video. Markedsføring Slettes etter avsluttet besøk youtube.com
yt-remote-connected-devices Lagrer brukerens videoavspiller preferanser ved bruk av innebygd YouTube video. Markedsføring Vedvarende youtube.com
yt-remote-device-id Lagrer brukerens videoavspiller preferanser ved bruk av innebygd YouTube video. Markedsføring Vedvarende youtube.com
yt-remote-fast-check-period Lagrer brukerens videoavspiller preferanser ved bruk av innebygd YouTube video. Markedsføring Slettes etter avsluttet besøk youtube.com
yt-remote-session-app Lagrer brukerens videoavspiller preferanser ved bruk av innebygd YouTube video. Markedsføring Slettes etter avsluttet besøk youtube.com
yt-remote-session-name Lagrer brukerens videoavspiller preferanser ved bruk av innebygd YouTube video. Markedsføring Slettes etter avsluttet besøk youtube.com

3.2 Bruk av data fra tredjepart

I noen tilfeller kan personopplysningene dine overføres til eller bli samlet inn av tredjeparter som har et selvstendig ansvar for sin videre behandling av personopplysningene dine, for eksempel når du besøker våre sider på tjenester som Facebook eller kjøper billetter gjennom vår billettleverandør som Hjertnes Kulturhus. Disse tjenestene samler vanligvis inn personopplysningene dine ved å plassere cookies på den enheten/enhetene du bruker eller gjennom opplysninger du selv har oppgitt.

3.3 Tilgang til dine personopplysninger

Vi benytter tredjeparter som behandler personopplysninger på våre vegne som vi har databehandleravtaler med. Våre databehandlere etterlever GDRP kravet til sikkerhet. Vi selger eller deler aldri din persondata med noen tredjepart utover våre tjenesteleverandører. 

Våre godkjente databehandlere:

  • MailChimp
  • Google
  • Facebook
  • Sleeknote
  • Syse Data

3.4 Om sikkerhet

Regler for bruk og lagring av persondata stilles strenge krav til sikkerhet både teknisk og organisatorisk for å forhindre tap, inngripen eller andre risiko. Fjord Classics forplikter seg til å oppdatere og endre sikringen av din data i tråd med utvikling og forbedrede muligheter.

Dine rettigheter

Du har rett til å kunne se, endre eller trekke tilbake dine samtykker, dette gjøres ved å kontakte oss. Mer informasjon om dine rettigheter er tilgjengelig på Datatilsynets nettsider.

Vi sletter dine personopplysninger som ikke lenger er nødvendige ut fra det formål de er lagret for. Vi lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

Skulle du ha noen innsigelser vedrørende vår behandling av dine persondata har du rett til å klage til Datatilsynet som er tilsynsmyndighet vedrørende behandling av personopplysninger, men vi anbefaler at du tar direkte kontakt med oss først.

Endringer eller oppdateringer

Fjord Classics forbeholder seg retten til å når som helst endre disse vilkårene såfremt endringene er i tråd med en hver tid gjeldende lover, regler eller forskrifter. Endringene publiseres på våre nettsider https://fjordclassics.com. Ved større endringer, eller endringer som får konsekvens for deg vil vi først og fremst informere deg gjennom kontaktinformasjon du har gjort tilgjengelig for oss, eller innhente samtykke der berettiget interesse ikke vil være tilfredsstillende.

Kontakt oss

Dersom du skulle ha noen spørsmål, eller noe føles uklart ber vi deg vennligst kontakte oss via e-post eller post. Ved innsynsbegjæringer har vi 30 dager på å fullføre begjæringen din.

Fjord Classics
Thor Bryns gate 3,
3211 Sandefjord
Norge 

post@fjordclassics.com

Welcome to the 2020-festival in beautiful Sandefjord from 30th June to 3rd July. Four days with unforgettable music experiences.

EN
NO EN